Spaniens största sjukförsäkringsbolag

Sanitas är Spaniens äldsta sjukförsäkringsbolag och grundades 1954. Vi är ledande inom privata sjukförsäkringar med nära 2 miljoner medlemmar. Sedan 1989 är Sanitas också en del av gruppen Bupa, Storbrittanniens ledande sjukförsäkringsbolag, med 7,5 miljoner medlemmar och med service i 190 länder.

Sanitas sjukförsökringar

Som medlem i Sanitas har du tillgång till ett exklusivt nätverk med över 500 kliniker och 27.000 specialister. Här finns det prestigefyllda Hospital Sanitas La Moraleja, Hospital Sanitas La Zarzuela i Madrid och Clinica Cima i Barcelona med på listan.

Även spanjorerna väljer i första hand Sanitas sjukförsäkring, de vet att vi har de bästa specialisterna och en förstklassig service. Bland andra är hela Real Madrids fotbollslag försäkrade hos oss. Sanitas lägger stor vikt vid forskning och utveckling. Vi erbjuder dig de kunnigaste specialisterna och det bästa urvalet av vårdmetoder och behandlingar.

Våra kliniker/sjukhus har alltid det senaste inom medicinsk vård, utan väntetid eller vårdkö. Du får tillgång till den modernaste tekniken; ett exempel är robotassisterad laparoskopisk kirurgi, som minskar risker vid operation och ger snabbare återhämtning.

Hos oss får du också eget rum med sängplats för medföljande anhörig. Sanitas ligger alltid i spets när det gäller ny teknik inom förebyggande vård, diagnos och behandlingar. Vi ser till helheten och vet att förebyggande tester, precisa diagnoser och att snabbt få rätt behandling är lika viktigt som högkvalitativ sjukhusvård.

Enligt den årliga undersökningen Key Audience Research (KAR), gjord av IPSOS är Sanitas det högst värderade försäkringsbolaget i Spanien när det gäller kvalite på service och kundkontakt. Som försäkrad hos Sanitas kan du lita på att du får det allra bästa.