Personlig service på vårt kontor i Estepona

Välkommen till Sanitas servicekontor i Estepona. Vi är experter på sjukförsäkringar och på utlandssvenskens speciella situation och behov. Med Sanitas får du tillgång till den bästa vården, den senaste tekniken och det största urvalet av kliniker, sjukhus och läkare.

Vi kommer att se till att du får exakt vad du behöver – när du behöver det. Och att du får ut det mesta och det bästa av din försäkring.

Vi vet också att du vill ha saklig och korrekt information, personlig service och snabba svar på dina frågor – det får du hos oss i Estepona. Vi har lång erfarenhet, vi kan sjukförsäkringar och vi kan Spanien.

Kontakta oss så får du veta mer om de senaste nyheterna inom vård och behandlingar och det bästa alternativet för dig, din familj eller ditt företag.

Inger Bergman Lindvall

Inger Bergman Lindvall

Inger har bott på Costa del Sol större delen av sitt liv och känner sig hemma bland såväl den inflyttade som den lokala befolkningen. Hon startade sitt engagemang i Sanitas 1999 och 2005 öppnade hon sitt eget Sanitas servicekontor i Estepona.

Maria del Carmen

Maria del Carmen Fernandez-Medel

Maria del Carmen är försäljningsagent med ansvar för administration. Hon talar engelska och spanska.

Inger och hennes team är dina guider i det spanska hälsovårdssystemet.
Ditt välbefinnande är vårt främsta intresse.

Besök vårat kontor: Avenida Puerta del Mar 46 i Estepona
Måndag – Fredag: 9.00 – 15.00
Tel: 951 316 610 | Fax: 951 31 67 99 | Email: info@sanitasestepona.com